Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
04.07.2020
DOVOLENÁ 6.7. - 21.7. 2020
Vážení zákazníci, ArenaJech jede na dovolenou. Kamenný obchod bude od pondělí 6.7. do 21.7. zavřený a objednávky na e-shopu budeme vyřizovat od 22.7. ... číst celé
22.05.2020
Spouštíme nový e-shop
Vítáme Vás na našem novém e-shopu. Je čas na změnu a tak s otevřením plaveckých bazénů od 25.5.2020 startuje ve zkušebním provozu náš zbrusu nový pl... číst celé
23.05.2020
ArenaJech na plaveckých závodech Českého Poháru
Vzhledem ke zrušením plaveckých závodů se na Vás budeme těšit, s naším prodejním stánkem, až v nové podzimní sezóně. Věřím, že do té doby naberete zpě... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Doprava
Jestliže Vaše objednávka překročí hodnotu 3000 Kč, máte od nás dopravu po ČR ZDARMA
Výsledek obrázku pro logo ppl

Zasíláme i na Slovensko

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Ondřeji Jechovi se sídlem Za Špejcharm 749, 25262 Horoměřice IČ 70776041, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

                                                                                    

Prodejní stánek Arena
  • náš prodejní stánek Arena můžete navštívit na plaveckých závodech Českého Poháru Arena Cup

 

ArenaJech Team

Kamenný obchod

Za Špejcharem 749
Horoměřice, 25262

 

 

Kontakty
Logo
ArenaJech.cz
Ondřej Jech
Ondřej Jech
(Po-Pá, 9-18hod.)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz