Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
16.04.2021
Fandíme Bitcoinu !
Jako jedničky jsme začali a jedničkou zůstáváme ! Jako PRVNÍ PLAVECKÝ OBCHOD V ČR umožňujeme platbu budoucnosti pomocí kryptoměny BITCOIN  Při zvole... číst celé
05.01.2021
Uzavření prodejny
Prodejna je v rámci vládních opatření proti šíření koronaviru uzavřena, ve všední dny je možný osobní odběr vytvořené objednávky po telefonické dohodě... číst celé
18.08.2020
Máme rádi přírodu !
My v ArenaJech týmu máme rádi přírodu. Proto Vaše objednávky balíme již do použitých obalů a tím pádem můžete svoji objednávku obdržet v krabici od ji... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Doprava
Jestliže Vaše objednávka překročí hodnotu 3000 Kč, máte od nás dopravu po ČR ZDARMA
Výsledek obrázku pro logo ppl
 
 
 
 
 
 
 
 

Zasíláme i na Slovensko

 

We also delivery across the Europe, so if you are interested, please contact us for individualy price of the shipping to your country.

 

 

ARENAJECH.CZ  Umožňuje platbu pomocí kryptoměny BITCOIN !
Při zvolení tohoto typu platby Vám e-mailem zašleme údaje k převodu v kurzu vystaveném v čase
objednávky.

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Ondřeji Jechovi, se sídlem Za Špejcharem 749, 25262 Horoměřice, IČ 70776041(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovic
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

            

       

 

Prodejní stánek Arena
  • náš prodejní stánek Arena můžete navštívit na plaveckých závodech Českého Poháru Arena Cup

 

ArenaJech Team

Kamenný obchod

Za Špejcharem 749
Horoměřice, 25262

 

 

Kontakty
Logo
ArenaJech.cz
Ondřej Jech
Ondřej Jech
(Po-Pá, 9-18hod.)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz